Spoteee sprichts Deutsch

Česko je krásná země a my jsme ve Spoteee moc rádi, že jsme první trasy mohli natočit právě u nás doma. Celý systém byl naprogramován místní rukou, stejně tak, jako první instalace byly provedeny v Brně a pak následně v dalších městech. Spoteee stále dodává motivaci a zpříjemňuje trénink v posilovně mnoha tisícovkám sportovcům. A také seniorům a pacientům při jejich rehabilitacích. A to je perfektní. Český trh je naším domovským, tím historicky prvním, ale je potřeba se posouvat dál a umožnit i lidem za našimi hranicemi ochutnat jinou dimenzi tréninku.

Abychom poznali požadavky dalších trhů a navázali nové spolupráce, vydali jsme se na konci dubna na dva veletrhy do Německa. Oba se věnovaly rehabilitační péči a zdravotnickým produktům. Je úžasné, jak se německý trh věnuje zdravotnictví a kolik inovativních firem se zde pohybuje. Velké množství z nich jsou místní firmy, které dbají na vysokou kvalitu a v drtivé většině si vše nechávají vyrábět právě v Německu. A takový přístup se nám líbí. Měli jsme možnost promluvit s několika zástupci firem vyrábějících rehabilitační pomůcky. Také jsme Spoteee představili potenciálním klientům a zpětná vazby byla velmi pozitivní.

Německý trh je velmi náročný a prosadit se vyžaduje dlouhodobou práci. Vybudovat si důvěru a především ukázat kvalitu dodávaných služeb. To vše nás v následujících měsících čeká a my se těšíme. Těšíme se na to, jak český produkt dostaneme i mimo naše hranice. A bude opět pomáhat, bavit a motivovat.

Honza


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nikdo nemá rád spam. Proto pro vás máme malé ověření. *