Ochutnávka z natáčení z Londýna

V prosinci minulého roku jsme se vydali s Honzou do Londýna natočit pro Vás nějaké další trasy. Z 3 měsíčního testování Spoteee v posilovnách totiž vyplynulo, že spousta z Vás by chtěla trasy z hlavního města Anglie. Tak jsme se rozhodli Vám vyhovět.

Jako správní Češi jsme si našli v Londýně nejlevnější ubytování přes portál Airbnb a s hromadou nasmažených řízků se vydali natáčet. 🙂 První den jsme pořídili jenom 2 trasy kolem Big Ben a poté od Buckingham Palace. Následující slunečný den, na který Honza čekal asi 2 měsíce denně u počasí :), jsme ale hned od 7 hodin od rána filmovali až do samotného večera (s jednou 4 hodinovou přestávkou).

Z tohoto dne se  můžete se těšit na trasy:

  • Hyde Park
  • Katedrálu sv. Pavla
  • Notting Hill
  • Regent´s street, tj. trasu, kterou jsme již uvolnili do posiloven jsme točili kolem 22.hod v noci a podle našich uživatelů je jedna z nejpovedenějších.

Zde Vám nabízíme krátkou ochutnávku v podobě nepovedeného záběru, kdy nám cestu zatarasila trojice opilých ruských občanů a následně i jedoucí auto. Natočit 10 min. video, které umísťujeme do posilovny někdy trvá hodiny natáčení, ale děláme to pro vás rádi :).

Baycheee 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nikdo nemá rád spam. Proto pro vás máme malé ověření. *